تاریخ : شنبه 15 شهريور 1399

برگزاری چهاردهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه

چهاردهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه به صورت مجازی از طریق سامانه آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه مراغه برگزار خواهد شد.
به گزارش واحد HSE دانشگاه مراغه،  این دوره در چهار بخش، ایمنی عمومی، ایمنی تخصصی (ویژه دانشجویان دانشکده کشاورزی)، آشنایی با اصول اطفاء حریق و نحوه کار با خاموش کننده‌های دستی و آشنایی با اصول کمک‌های اولیه  برگزار خواهد شد که فایل‌های آموزشی مربوطه در سامانه آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه مراغه به آدرس lms.maragheh.ac.ir بارگزاری شده است.
گفتنی است که زمان برگزاری آزمون مذکور سه‌شنبه مورخ 25 شهریور 1399 ساعت 11:30 خواهد بود و شرکت در این آزمون برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی فاقد گواهی HSE و متقاضی فعالیت در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، الزامی است.