تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398

برگزاری دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه

دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار شد.
دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۹/۱۳ برگزار شد.

در راستای اجرای مصوبات کمیته HSE دانشگاه، کارگاه آموزشی یک روزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت کمیته HSE دانشکده کشاورزی و واحد شورای HSE دانشگاه با هدف ارتقای سطح ایمنی آزمایشگاه ها و کارگاه ها برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی مباحث عمومی توسط جناب آقای دکتر محمدرضا مرشدلو (عضو هیئت علمی گروه علوم باغبانی)، کمک های اولیه توسط جناب آقای مهندس رضا نریمانی (از اداره هلال احمر مراغه)، مباحث کار با خاموش کننده های دستی و اطفاء حریق توسط جناب آقای مهندس جواد پنداشته (مدیر عامل سازمان آتش نشانی) و مباعث تخصصی توسط جناب آقای دکتر امین عباسی (عضو هیات علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی ) تدریس شد.