تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398

برگزاری دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه

دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه برگزار شد.
دوازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پایه دانشگاه مراغه روز چهارشنبه مورخ 98/9/13 در آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزار شد.

در راستای اجرای مصوبات کمیته HSE دانشگاه، کارگاه آموزشی یک روزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت کمیته HSE دانشکده علوم پایه و واحد شورای HSE دانشگاه با هدف ارتقای سطح ایمنی آزمایشگاه ها و کارگاه ها برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی مباحث کمک های اولیه توسط جناب آقای مهندس رضا نریمانی (از اداره هلال احمر مراغه)، مباحث کار با خاموش کننده های دستی و اطفاء حریق توسط جناب آقای مهندس جواد پنداشته (مدیر عامل سازمان آتش نشانی) و مباعث عمومی و تخصصی توسط جناب آقای دکتر قدرت محمودی (عضو هیات علمی گروه شیمی) تدریس شد.