تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398

یازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)

یازدهمین کارگاه آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراغه روز چهارشنبه مورخ 11/2/98 از ساعت 8 الی 16 در محل آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در راستای اجرای مصوبات کمیته HSE دانشگاه، کارگاه آموزشی یک روزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت دبیرخانه شورای بهداشت،ایمنی و محیط زیست دانشگاه با هدف ارتقای سطح ایمنی آزمایشگاه ها و کارگاه ها برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی مباحث عمومی HSE توسط جناب آقای دکتر امین عباسی (عضو هیأت علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی)، مباحث کمک های اولیه توسط جناب آقای مهندس نریمانی (از اداره هلال احمر مراغه)، مباحث کار با خاموش کننده های دستی و اطفاء حریق توسط جناب آقای مهندس پنداشته (مدیر عامل سازمان آتشنشانی) و مباحث تخصصی توسط اساتید دانشکده های مربوطه تدریس شد.